【新盤追擊】港島全新租盤EAST 17 優點講唔完!

【on.cc東網專訊】樓市波動,想睇定少少先置業?不妨考慮租住樓先啦!筲箕灣全新物業EAST 17全幢推出放租,預期可迎合單身貴族、以及小家庭的需要,不過項目僅有84伙,加上中高層大多享有開揚景致,必定成為市場焦點,所以真係「手快有,手慢無」!

EAST 17坐落著名食街東大街,各式食肆應有盡有,部分更加營業至半夜,可以全天候照顧居民生活。交通四通八達是EAST 17的另一大優勢,居民前往三大核心商業區都只係需要4至21分鐘,返工就夠哂方便喇,想知更多,一齊Click入睇片。

1)EAST 17提供84伙1房至2房單位,迎合不同租客需要。

2)EAST 17大部分中高層單位均可享開揚景致。

3)東大街食肆林立,總有一間可以滿足得到你。

4)項目會所設有健身室,讓住戶足不出戶亦可感受運動的樂趣。

5)EAST 17 單位間隔四正,易於擺放傢俱。(圖: 27樓A室圖則)

6)住戶由EAST 17步行約10分鐘至蘇豪東,即可享受不一樣的異國風情。

7)筲箕灣地理位置優越,前往三大核心商業區都只係需要4至21分鐘車程。

資料來源: 東網on.cc

 

相關文章 :

【多圖】筲箕灣形薈入伙 日本大師設計會所全面睇!... 新鴻基地產(00016)筲箕灣形薈已屆現樓,早前開放住客會所及現樓示範單位予傳媒參觀。新地策劃總監伍則堅表示,形薈是新地近年最大規模的舊契重...
【新盤追擊】西九新盤The Campton有幾優越?... 【on.cc東網專訊】西九龍地段優越,住宅單位向來有價有市,所以一有新盤推出,頓成市場焦點,區內最新就有長沙灣The Campton登場,樓...
【新盤追擊】醒你西半山揀樓貼士 Central 8全中無得輸!... 【on.cc東網專訊】西半山向來甚少新樓供應,但貴為傳統豪宅區,不少發展商都覬覦該地段,積極出手併購舊樓重建。今次就帶大家到西半山揀樓,率先...
【新盤追擊】「利奧坊‧曦岸」衣食住行無憂... 【on.cc東網專訊】選擇好地段向來是樓市買家入市的金科玉律,由恒基地產發展的「利奧坊」,正正位於政府近年重點發展區域西九龍的港鐵奧運站一帶...
【新盤追擊】九龍塘雋睿 坐擁41名牌校網... 【on.cc東網專訊】九龍塘新盤雋睿,位處區內矜貴地段延文禮士道,坐擁41名牌小學校網,網內有多間星級傳統名校,如喇沙小學、瑪利諾修院學校(...
分享: